Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief
 


Sparen en gratis producten

spaarprogramma

Verdien snel gratis producten.

En gratis verzenden vanaf  50,=

Betalen verzenden en afrekenen
Baby MAXX is een ShopWiki Gecertificeerde Shop

Shopwiki gecertificeerde shop
Post NL verzendingBaby artikelen veilig en snel via Ideal betalenbaby producten snel en eenvoudig betalen via mistercash

Baby producten via DHL Baby artikelen snel via afterpay achteraf betalenVeilig babyartikelen betalen via paypal  

Winkelwagen 1Snel afrekenen

 

Kramer Online

Duurzaam ondernemen / maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat doen wij aan duurzaamondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Kinderen in andere landen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hebben wij hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij betrokken als bestuurder in een 2 tal stichtingen waar kansloze kinderen en jongeren een toekomst krijgen. Ook zal er in de toekomst op deze website een spaarprogramma beschikbaar komen waar u deze doelen kunt ondersteunen.

@mercy ministries zet zich in meerdere landen in voor het onderschoven kind. Ook hebben ze projecten waar jongeren cursussen krijgen waardoor ze opgeleid worden en zo een toekomst krijgen waarbij ze zichzelf en eventueel het gezin onderhouden kan worden. Volgens het jaarverslag, welke goedgekeurd is door de accountant, is 98% ten gunste gekomen voor deze kinderen en jongeren. Het geld wordt dus rechtstreeks gebruikt voor de kinderen en jongeren. De mensen welke werkzaam zijn op deze projecten zijn vrijwilligers en ontvangen van ons dus geen vergoeding. Dit zijn mensen welke uit Nederland komen, zodat de communicatie goed is en ze de gevers zekerheid kunnen geven dat het geld op een juiste manier besteed wordt.

Kijk voor meer informatie op www.mercyministries.nl en www.northeastindiafoundation.com.

 

Milieu

Voor de toekomst van onze kinderen hebben wij ook maatregelen genomen om het milieu te besparen. Zo hebben wij een klimaat neutraal hosting omgeving waar onze websites op draaien, CRM pakket en andere software hebben lopen.

In bijna alle gevallen maken wij gebruik van dozen waar de fabrikant zijn goederen naar ons in verstuurd, een tweede leven dus. Verder gebruiken wij enveloppen van gerecycled materiaal.

Op kantoor wordt minimaal geprint, doordat alles geautomatiseerd is en automatisch verwerkt wordt is dit overbodig geworden.

U zult bij uw bestelling geen factuur of pakbon vinden. U kunt namelijk wanneer u inlogd in uw eigen account uw vorige bestellingen inzien, opnieuw bestellen en facturen inzien. Dit maakt het printen hiervan overbodig.

Net als andere website maken wij gebruik van cookies om je goed te kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie
x