Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief
 


Sparen en gratis producten

spaarprogramma

Verdien snel gratis producten.

En gratis verzenden vanaf  50,=

Betalen verzenden en afrekenen
Baby MAXX is een ShopWiki Gecertificeerde Shop

Shopwiki gecertificeerde shop
Post NL verzendingBaby artikelen veilig en snel via Ideal betalenbaby producten snel en eenvoudig betalen via mistercash

Baby producten via DHL Baby artikelen snel via afterpay achteraf betalenVeilig babyartikelen betalen via paypal  

Winkelwagen 1Snel afrekenen

 

Kramer Online

Over ons

Onze winkel is een winkel met streekproducten vers en (h)eerlijke producten uit de directe omgeving. Naast streekproducten hebben wij een afdeling met alles voor dier en tuin. Ook hebben wij nieuwe en tweedehands dameskleding, accesoires, schoenen, pantys en ondergoed in ons assortiment voor dames, heren en kinderen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht vraag het ons per e-mail, via het contact formulier of in de winkel. Waarschijnlijk kunnen wij het product voor u bestellen of u voorzien van een goed alternatief.

Deze website is een onderdeel van Kramer Online.

We hebben meerdere webwinkels op het gebied van baby artikelen, kinder artikelen, veiligheidsartikelen, speelgoed, peuter, kntoor artikelen, dierproducten, tuinartikelen, kleding en meer. In de toekomst zullen wij uitbreiden met andere producten en website's.

We zijn in 2008 gestart met een webwinkel en hebben als uitgangspunt dat de producten van goede kwaliteit moeten zijn, maar ook betaalbaar voor de klant moeten zijn. Hiernaast hebben we ervoor gekozen om met meerdere fabrikanten en soorten producten te werken zodat we de klant een totaalpakket kunnen leveren.

Naast het totaalpakket vinden we het ook belangrijk om de klant goed te adviseren en willen we graag met u meedenken bij de aanschaf van uw producten.

We hopen dat u met veel plezier kunt winkelen op de webwinkel. Mocht u vragen of suggesties hebben dan kunt u ons een mail sturen op ons info email account of via het mail formulier.

Net als andere website maken wij gebruik van cookies om je goed te kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie
x